Martin Kielema eigenaar van Always FysioHallo, mijn naam is Martin Kielema. Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

In de afgelopen jaren heb ik in diverse praktijken gewerkt en mij verder gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten, nekklachten en schouderklachten. Daarnaast heb ik inmiddels ook veel ervaring in het behandelen van andere fysieke klachten.

Sinds 2016 volg ik de opleiding tot Manueel therapeut aan het SOMT. Daarnaast heb ik cursus Dry Needling in Domburg gevolgd en de opleiding echografie aan het NT-E.

Mijn doel is om mij constant te blijven ontwikkelen zodat ik mijn patiƫnten nog beter kan helpen. Mijn kracht ligt in het duidelijk uit kunnen leggen wat een klacht veroorzaakt en hoe je het snelste van de pijn af kunt komen.

Het doel is dat je de controle over je pijn weer terugkrijgt voor een gelukkiger leven. Je kunt me dan ook gerust mailen met je vragen en ik probeer ze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Mocht u graag persoonlijk langskomen voor een behandeling dan kan dit uiteraard ook. Momenteel ben ik werkzaam bij Fytac in Genemuiden en Kampen. U kunt hier een afspraak maken voor een behandeling in de praktijk.