Martin Kielema eigenaar van Always FysioHallo, mijn naam is Martin Kielema. Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

Na mijn studie ben ik verhuisd naar Bonaire om daar aan het werk te gaan als fysiotherapeut. Op Bonaire werkte ik zowel in een particuliere praktijk, genaamd Fysio di Bario, als ook in het ziekenhuis.

Tijdens mijn werk viel het me op dat ik vaak dezelfde klachten behandelde, welke steeds op dezelfde manier op te lossen waren. Toen is het idee ontstaan om online fysiotherapie aan te gaan bieden.

De anamnese of vraaggesprek is eenvoudig door middel van een vragenlijst af te nemen. Vervolgens kan door middel van deze vragenlijst in de meeste gevallen de juiste diagnose gesteld worden. Dit komt doordat veel blessures en ziektebeelden in vaste patronen verschijnen, welke door een vragenlijst goed in kaart te brengen zijn.

De blessure is vervolgens eenvoudig zelf te verhelpen door middel van het uitvoeren van de juiste oefeningen. Daarom hebben we precies beschreven hoe je blessure ontstaat en hoe je hem zelf kunt verhelpen. Hierdoor krijg je de controle terug over je eigen klacht, waardoor je er snel weer vanaf kunt komen.

Kijk dus snel onder het kopje blessures in de menubalk om je eigen blessure te verhelpen. Weet je niet wat je hebt? Vul dan ons online intakeformulier in en wij vertellen je wat de oorzaak van je klacht is.

Mocht u graag persoonlijk langskomen voor een behandeling dan kan dit uiteraard ook. Momenteel ben ik werkzaam bij Fytac in Genemuiden en Kampen. U kunt hier een afspraak maken voor een behandeling in de praktijk.