Martin Kielema eigenaar van Always FysioHallo, mijn naam is Martin Kielema. Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

Na mijn studie ben ik verhuisd naar Bonaire om daar aan het werk te gaan als fysiotherapeut. Op Bonaire werkte ik zowel in een particuliere praktijk, genaamd Fysio di Bario, als ook in het ziekenhuis.

Tijdens mijn werk viel het me op dat ik vaak dezelfde klachten behandelde, welke steeds op dezelfde manier op te lossen waren. Toen is het idee ontstaan om deze website te gaan beginnen.

Op basis van het ontstaan van je klachten en de symptomen kun je over het algemeen zelf de diagnose stellen. De meeste klachten komen namelijk altijd met dezelfde symptomen en hebben de zelfde aanleiding.

De blessure is vervolgens eenvoudig zelf te verhelpen door middel van het uitvoeren van de juiste oefeningen. Daarom hebben we precies beschreven hoe je blessure ontstaat en hoe je hem zelf kunt verhelpen. Hierdoor krijg je de controle terug over je eigen klacht, waardoor je er snel weer vanaf kunt komen.

Kijk dus snel onder het kopje blessures in de menubalk om je eigen blessure te verhelpen.

Mocht u graag persoonlijk langskomen voor een behandeling dan kan dit uiteraard ook. Momenteel ben ik werkzaam bij Fytac in Genemuiden en Kampen. U kunt hier een afspraak maken voor een behandeling in de praktijk.